I novi guverner New Yorka priznao bračnu nevjeru

I novi guverner New Yorka priznao bračnu nevjeru

GUVERNERI američkih država New York i New Jersey kao da se natječu tko će svojim privatnim životom više šokirati birače, barem ako je suditi po izjavi novog njujorškog guvernera Davida Patersona.

Paterson je jučer preuzeo dužnost od svog Eliota Spitzera, svog prethodnika koji je bio prisiljen dati ostavku nakon otkrića dugogodišnjeg korištenja usluga eskort-službe. Paterson je tako postao prvi crnac i prvi slijepac na čelu države New York.

Međutim, izgleda da je Paterson odlučio svojim građanima pokazati kako ipak okreće novu stranicu povijesti i po tome što će biti prvi guverner o čijim "nestašlucima" neće morati slušati od tabloida nego od guvernera osobno. Samo nekoliko sati od inauguracije su 53-godišnji guverner i njegova 46-godišnja supruga Michelle dali zajednički intervju u kojem tvrde da su tijekom braka imali intimne odnose s drugim osobama.

Paterson je još prije, u vrijeme tranzicije sa Spitzerovog na njegov režim, govorio kako je godine 1999. imao ljubavnicu.

U jučerašnjem intervjuu Paterson je rekao kako se s tom ženom viđao dvije godine, a da je kao mjesto ljubavnih susreta služio u njujorškom hotelu "Days Inn".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michelle Paterson to objašnjava time da je njen brak, "kao i svi drugi", prolazio "kroz teško razdoblje", ali da su ona i suprug na kraju ipak odlučili riješiti svoje probleme i ostati zajedno radi djece.

Paterson je tijekom intervjua odbacio špekulacije o tome da ima vanbračno dijete. Na pitanje je li od 2001. godine ikoga vodio u "Days Inn" odgovorio je potvrdno i pokazao na svoju suprugu.

D.A.

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara