Indija: Policija će maloljetnika privesti na sud zbog pornića

INDIJSKA će policija 17-godišnjega učenika u ponedjeljak privesti na maloljetnički sud jer je uhićen zbog raspačavanja i prodaje video snimke oralnoga seksa sa svojom djevojkom.

Objava snimke na kojoj su on i njegova 16-godišnja djevojka, oboje učenici ugledne škole u New Delhiju, izazvala je senzaciju u konzervativnoj Indiji u kojoj se ljudi i danas mršte kad vide da se par na ulici drži za ruke, objavila je agencija Reuters.

Prema policijskom priopćenju, dječak koji je oralni seks snimio mobitelom i snimku od stotinu sekunda odmah poslao prijateljima, izbačen je iz škole zajedno s djevojkom koja tvrdi da nije znala za snimanje.

Snimka se munjevito proširila Indijom i kopirana je na CD-e.

Kad se slučaj pročuo, dječak i njegova imućna obitelj pobjegli su u Nepal, javila je policija. Uhićen je u nedjelju navečer i u optužen je prema Zakonu o maloljetnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video CD bio je na dražbi na Baazee-com, najvećoj indijskoj on-line dražbovnoj kući, a u petak je uhićen i njezin direktor Avnish Bajaj.

Prema indijskom zakonu o informacijskoj tehnologiji, osobe koje budu proglašene krivima zbog upotrebe interneta za distribuciju opscenoga materijala, kažnjavaju se zatvorskom kaznom i velikim globama.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara