Invalid iz Zlatara ispalio tri metka u suprugu

IVICA MILETIĆ iz Zlatara jučer oko 17,30 sati teško je ranio svoju suprugu Meri, ispalivši u nju tri metka iz pištolja, nakon čega se sam predao policiji.

S prostrijelnom ranom glave i još dvjema teškim ozljedama u području abdomena Meri je hitno prevezena u Kliničku bolnicu "Sestara milosrdnica" u Zagrebu.

Od dežurnog liječnika KB-a jutros doznajemo da je 32-godišnja Meri teško ranjena i da se njene ozljede, unatoč relativno stabilnom stanju, kvalificiraju kao opasne po život.

Voditelj Ureda načelnika PU krapinsko-zagorske Miljenko Fruk rekao je u razgovoru za Index da obitelj Miletić policiji nije bila poznata po ispadima, a o motivima jučerašnjeg napada još je prerano govoriti.

Policija je potvrdila da je jučerašnjem potezanju oružja prethodila žestoka verbalna svađa između supružnika. Neslužbeno se doznaje da bi razlog svađe mogla biti Ivičina ljubomora.

Ivica je teški invalid koji se već 13 godina nalazi u invalidskim kolicima. Obitelj Miletić ima troje djece, od 11 i 14 godina, te jedno novorođenče. Djeca se trenutno nalaze pod brigom Centra za socijalnu skrb koji će odlučiti gdje će maloljetnici biti smješteni.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara