iPhone u prodaji od 7. studenog

iPhone u prodaji od 7. studenog

iPHONE započinje s prodajom u Hrvatskoj 7. studenog ove godine, bila je kruna T-Mobileove novinske konferencije održane u prostoru Mimare.

Odbrojavanje na internetskim stranicama T-Mobilea već je započelo u stilu Applea no osim predstavljanja samog iPhone 3G uređaja i najave o ponudi tri tarifne opcije, sve ostalo bila je tajna. Prodaja iPhonea najprije će započeti u Zagrebu na Trgu Petra Preradovića, Splitu, Rijeci i Osijeku dok se početak prodaje u svim ostalim T-Mobile centrima očekuje 8. listopada.

Osim tri tarifne opcije u kojima će se iPhone nuditi T-Mobile pretplatnicima, neslužbeno se "šuška" o otključanoj verziji iPhonea koja će očekivano imati višu cijenu. Osim toga, glavna prepreka zbog koje nismo bili u mogućnosti legalno nabavljati prvu verziju iPhonea bio je iTunes servis koji u Hrvatskoj nije imao funkciju što, opet se "šuška", je i sada slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno uvjeti Applea o iTunesu nisu riješeni. O cijenama kao i o svim drugim detaljima vezanim uz iPhone pravovremeno ćemo vas izvještavati.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara