Iskon Internet medijski pokrovitelj IstraEtnoJazz Festivala

Iskon Internet medijski pokrovitelj IstraEtnoJazz Festivala

U PULI će se od 14. lipnja do 12. srpnja održavati IstraEtnoJazz Festival na kojem će nastupati imena svjetske etno scene poput Cesarie Evore i Emse Redžepove. IskonInternet biti će medijski pokrovitelj ovog događaja te će najsretnijima pokloniti ulaznice za koncerte ove dvije etno dive.

IskonInternet kao medijski pokrovitelj IstraEtnoJazz Festivala organizirao je za čitatelje Iskonova portala (www.iskon.hr) nagradne igre koje će najsretnijima omogućiti besplatno prisustvovanje nastupima Cesarie Evore u subotu 14. lipnja u Pulskoj Areni, te nastupu Esme Redžepove 10. srpnja u Pulskom Malom rimskom kazalištu.

Deset sretnih dobitnika koji odgovore na pitanja do kojih se može doći sa naslovne stranice www.iskon.hr portala, prisustvovat će događajima besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati nagradne igre biti će dostupni na istoj adresi u četvrtak 12. lipnja.

Osim nagradne igre, IskonInternet će na portalu www.iskon.hr pratiti sva događanja na festivalu, te će onima koji nisu u mogućnosti prisustvovati mu, prenositi djelić tople atmosfere.

Osim Cesarie Evore i Esme Redžepove, na festivalu će se predstaviti Triad Trio, Dario Marušić quartet te BAOBAB quartet iz Hrvatske te razni izvođači iz Francuske, Italije i Vojvodine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara