isplata pomoći zagrebačkim umirovljenicima od ponedjeljka, 10. studenoga

Isplata pomoći zagrebačkim umirovljenicima za studeni koja se isplaćuje iz gradskog proračuna započet će u ponedjeljak, 10. studenoga, putem Hrvatske pošte, priopćeno je danas iz zagrebačkog Gradskog poglavarstva. L

Umirovljenici koji pomoć ne budu primili na kućnu adresu moći će je podići u poštanskim uredima od 10. do 21. studenoga, a nakon tog roka od 24. do 28. studenoga u Fini, Ulica grada Vukovara 70, na šalteru 18.

Nakon 28. studenoga pomoć za navedeni mjesec više se neće isplaćivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iz zagrebačkog Gradskog poglavarstva napominju da zahvaljujući izmjenama Odluke o vrstama pomoći socijalne skrbi Grada Zagreba od 1. listopada pravo na novčanu pomoć ostvaruju i umirovljenici koji su mirovinu ostvarili izvan Hrvatske, a imaju prebivalište u Zagrebu, a visina mirovine i mirovine i ukupnog prihoda im je jednaka ili manja od 1.210 kuna, i to ako su predali zahtjev i potpisali izjavu o ukupnim prihodima.

Početak i način isplate isti je kao i za umirovljenike čija je mirovina ostvarena u Hrvatskoj.

Gradski ured za zdravstvo podsjeća da će pomoć za studeni biti isplaćena samo umirovljenicima koji su s 31. prosincem 2002. potpisali izjavu o ukupnim prihodima, osim nepokretnih, bolesnih i sl. koji se mogu javiti u prostorije Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb u Ulici grada Vukovara 56a na telefon: 610-0923.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara