Ispred noćnog kluba u djevojku uperio pištolj, pa pucao u zrak

ZAGREBAČKA policija u petak rano ujutro pronašla je i uhvatila trojicu mladića osumnjičenih da su tijekom noći presreli dvije djevojke (1983. i 1984. godište), te je jedan od njih u jednom trenutku izvadio pištolj i uperio ga u jednu djevojku.

Mladići su oko 3.35 sati u Gornjostupničkoj ulici ispred noćnog kluba prišli djevojkama i s njima kraće vrijeme razgovarali. Nakon toga jedan od trojice mladića u jednom je trenutku iz još neutvrđenog razloga izvadio pištolj ČŽ i usmjerio ga prema djevojci.

Nedugo zatim sva trojica su otišli i sjeli u automobil BMW i s njime se odvezli prema Zagrebu. Prilikom odlaska s mjesta događaja jedan je mladić iz pištolja kalibra 7,65 mm ispalio dva hica u zrak.

U pucnjavi na sreću nitko nije ozljeđen, no slučaj je prijavljen policiji koja je pokrenula intenzivnu potragu za opisanim vozilom, te policiji nije trebalo dugo da osumnjičeni budu pronađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 4 sata ujutro policija je na raskrižju Branimirove i Budakove ulice zaustavila BMW u kojem su zatečeni vozač i vlasnik automobila (1983.), te trojica suputnika (1984., 1985. i 1986.), sva četvorica hrvatski državljani.

Oni su policiji tijekom kontrole vozila dragovoljno predali pištolj, nakon čega su odvedeni u službene prostorije gdje se nad njima provodi kriminalistička obrada.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara