Istra je ponovno Thompsonu rekla NE: Nakon Umaga i Pule, ostao i bez Žminja

Istra je ponovno Thompsonu rekla NE: Nakon Umaga i Pule, ostao i bez Žminja

NAKON odbijenice za Pulsku arenu Marku Perković Thompsonu iz Istre je stiglo još jedno "NE". Iako je jučer načelnik općine Žminj, Ratko Jeromela iz HDZ-a tvrdio kako će Thompson nastupiti "u srcu Istre", danas je tu izjavu opovrgnuo tajnik istarskog HDZ-a Marino Roce.

"Thompson definitivno neće nastupiti u Žminju", izjavio je Roce, bez da je dodao bilo kakvo pojašnjenje. Zašto je Thompson dobio odbijenicu, tako je ostala enigma, no u pitanju je očito "neka viša sila".

Naime, Jeromela je jučer za Index rekao kako će Thompson u Žminju nastupiti u sklopu najveće istarske pučke fešte, u čast Sv. Bartola, te kako mu je Thompsonov menadžer Zdravko Barišić rekao kako "sad samo viša sila može otkazati Thompsonov nastup u Žminju".

Da Thompson neće nastupiti u Žminju, potvrdio je i Damir Kajin, koji je rekao kako je "najava Thompsonovog koncerta u Žminju bila pokušaj destabilizacije Istre". "Istina je da se HDZ ne može odreći Thompsona, jer bi tada izgubili veliki dio birača, a da su htjeli, mogli su otkazati koncert. Pokušali su slomiti duh Istre koji je i ovoga puta ostao nepokoleban", izjavio je Kajin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Barišić: Thompson će tužiti Pulu, i održati koncert u "srcu Istre"

> Kajin: Thompson je veliki biznismen i zato se neće ograditi od cijele te ikonografije

I.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara