Ivo Pukanić: Da ostanem bez ičega, bavio bih se fotografijom!

"JEDNOG dana ako ostanem bez ičega, bavit ću se fotografijom", kazao je Ivo Pukanić novinarki Red Carpeta, koja ga je uočila tamo gdje ga je uostalom uočio i Goran Milić u svom prilogu s filmskog festivala iz Cannesa pa mu se prigovorilo za prikriveno reklamiranje.

Uz nekoliko kadrova kako se vješto giba u ritmu na nekoj tamo zabavi, Ivo je i progovorio o tome kako je prije dvadesetak godina došao u Cannes kao fotograf. Tada je došao s kolegicom iz tjednika Gloria, a sada je Cannes, kako je kazao, posjetio "potpuno sam". Na pitanja koja se tiču veličanja njegova lika i djela Ivo je, kao i uvijek, spremno odgovarao, ali na upit o brakorazvodnoj parnici, Ivo je snebivajući se pogledao novinarku: "Ne, mislim da to nisu pitanja za televiziju, ja o svom privatnom životu nikada nisam, niti ću govoriti javno".

Novinarka se tu, doduše, pokazala pomalo nespretnom, jer zna se na koja pitanja Puki odgovara. O intimi njegove supruge - "njezinom" kokainu i zdravstvenom stanju -  Puki se pokazao uvijek spremnim do u detalje razglabati, bilo u Nacionalu, bilo medijskim prijateljima.

Dok Pukanić posjećuje filmske premijere, kako u Cannesu tako i u Zagrebu (na premijeru "Indianna Jonesa" došao je sa Sinom Karli, iako se nisu željeli zajedno fotografirati), u tijeku je brakorazvodna parnica godine. Naime, na Općinskom sudu u Zagrebu započela je prošlog tjedna brakorazvodna parnica Ive i Mirjane Pukanić.

Kako raspodijeliti luksuz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo je pristao na razvod braka, ali je počela bitka za malodobnu kći Saru. Majka Mirjana 17-godišnjakinji je poručila da sama odabere s kime želi živjeti, ali o tome će ipak odlučiti Centar za socijalnu skrb, koji je zadužen za postupak koji će odlučiti o tome komu će od supružnika pripasti kći Sara. Trebao je to biti Centar na Črnomercu, ali odvjetnik Mirjane Pukanić, Nebojša Bestić, tražio je da se nadležna ustanova promijeni, jer u taj centar nemaju povjerenja pa je sud odlučio nadležnost dodijeliti Centru za socijalnu skrb u Velikoj Gorici.

Da ne ostane bez nasljedstva, baš kao i Ivo, brine se i Mirjana Pukanić. U siječnju 2008. Marija Jusup darovala je Sari Pukanić stan u Ilici 107, nekretninu na moru, odnosno kuću u Selinama i rentnu ušteđevinu koju je imala u jednoj od hrvatskih banki. Na prvom ostavinskom ročištu, Mirjana Jusup Pukanić nije dobila ništa.

U svom zadnjem medijskom pojavljivanju kazala je kako je oduvijek živjela luksuzno zahvaljujući svojoj majci. Dodala je kako se ne boji se da će jednoga dana morati raditi, jer "ima dvije zdrave ruke i noge, diplomirala je politologiju i govori dva strana jezika". Mirjana je kazala i kako se nikada ne bi vratila Ivi te kako računa na pravednu raspodjelu imovine.

Javnosti je otkrila i kako ne razumije zašto se svi boje njezina supruga kada je on "jedna obična kukavica". "Kakva mafija? Njega dvaput da netko ošamari, on bi pobjegao", otkrila je Mirjana.

K.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara