Iznad vrsarske marine sprejem nacrtana jugoslavenska zastava

IZNAD vrsarske marine na području Montraker porečki su policajci jutros nakon dojave građana skinuli improviziranu jugoslavensku zastavu.

Kako se doznaje od načelnika Ureda Policijske uprave istarske Marka Petkovića, djelatnici porečke policije jutros u 8,05 sati primili su dojavu građana da se jugoslavenska zastava vijori na području Montraker iznad vrsarske marine, odnosno na području autokampa ´Turist´ porečke tvrtke ´Riviera´. Po Petkovićevim riječima, djelatnici porečke policije izašli su na mjesto događaja, oko podneva završili očevid i skinuli zastavu za koju su utvrdili da nije originalna, već je nacrtana sprejem.

Riječ je o bijeloj tkanini veličine 1,30 X 2,40 metara na kojoj su sprejem iscrtane konture i boje jugoslavenske zastave (plavo, bijelo, crveno) s time što je u središnjem bijelom dijelu zastave iscrtana petokraka.

Petković je nadalje ustvrdio da djelatnici istarske policije intenzivno tragaju za počiniteljima tog djela, a hoće li se naći elementi za prekršajnu odgovornost, utvrdit će istraga uzimajući u obzir da nije riječ o originalnoj zastavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara