Izraelci se nakon akcija povukli iz područja Jenina

Izraelci se nakon akcija povukli iz područja Jenina
IZRAELSKI su se vojnici povukli iz područja izbjegličkog kampa grada Jenina na sjeveru Zapadne obale, gdje su bili smješteni od 28. listopada kada su počeli akciju potrage za palestinskim militantima, izjavio je glasnogovornik izraelske vojske.

"Naši su vojnici napustili to područje te su razmješteni na druga mjesta gdje će nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima", rekao je. "Tijekom operacije u Jeninu uhićeno je 25 Palestinaca za kojima se tragalo te je zaplijenjena veća količina oružja, posebno pušaka tipa kalašnjikov, pištolja te streljiva", kazao je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraelski sigurnosni izvori izvijestili su kako su među uhićenima najmanje dvojica lokalnih vođa Islamskog džihada te dvojica lokalnih šefova Fataha.

Izraelska vojska također je izvijestila kako je od ponedjeljka palestinskim policajcima ponovno zabranjeno nošenje oružja u području Ramallaha i Zapadne obale. Od petka do ponedjeljka, za vrijeme ceremonije ispraćaja i pokopa palestinskog čelnika Jasera Arafata izraelska je vojska palestinskim policajcima dopustila nošenje oružja u Ramallahu tijekom uobičajenih patrola.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara