J. Kosor: Sada kreće novo ponižavanje

J. Kosor: Sada kreće novo ponižavanje

Foto: Hina

JADRANKA KOSOR komentirala je trenutnu aktualnu političku situaciju u Hrvatskoj. Jasno je da će Sabor danas glasati protiv premijera Oreškovića, nakon čega pada Vlada te kreće pokušaj preslagivanja.

Kosor je podsjetila na činjenicu da Orešković kao biznismen ne može voditi zemlju te ponovila svoje ranije stajališe - da Orešković Hrvatsku ne poznaje te da zemlja nije kompanija. Ipak, tvrdi da je žalosno sve ovo što se događa.

"Argumenti protivnika Oreškovića nakon izbora su bili argumenti koje danas HDZ-ovci koriste kako bi srušili premijera. Oni na taj način sve te argumente ističu protiv sebe.

Kada pričaju da je Vlada neuspješna, trebaju se zapitati tko u većini čini tu Vladu. Ovo je tužno gledati", rekla je Kosor za N1.

Što se tiče preslagivanja, bivša premijerka kazala je kako sada kreće lov u mutnom te da se otvara prostor za špekulacije.

"Sada kreće novo ponižavanje, jer se otvara ogroman prostor za špekulacije. Ja ne sumnjam u moralnost većine onih na koje će se sada gledati i koje će se pokušavati upecati. Otvara se prostor gdje se lovi u mutnome. Građani i RH zaslužuju nove izbore", rekla je Kosor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara