Jambo: Nisam u bijegu nego na službenom putu

BIVŠI metkovski gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo, reagirao je večeras na tvrdnje nekih medija da je u bijegu te da za njim traga policija, ističući, kako je na službenom putu u Srbiji i Crnoj Gori s kojega se vraća početkom sljedećeg tjedna.

"Nisam ni u kakvom bijegu, nego na službenom putu. Kako bih mogao biti u bijegu, kad nikakav poziv za obavijesni razgovor nisam dobio", rekao je Gabrić, telefonski Hini, dodajući, da se trenutačno nalazi u Srbiji i Crnoj Gori, ali nije želio precizirati u kojem gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gabrić je ocijenio, da se iza kaznene prijave, koju je danas protiv njega podnio policiji Vladin povjerenik za Grad Metković, Ivica Vidović, krije namjera da ga se spriječi da s vlastitom nezavisnom listom izađe na predstojeće lokalne izbore.

"Iza svega stoji Gradski odbor HDZ-a, ali neće me spriječiti, na izbore ću svakako izići", rekao je Gabrić. Dodao je kako je danas policija u Metkoviću rekla njegovoj ženi da Gabriću želi uručiti uhidbeni nalog.

Porekao je tvrdnje o nepravilnostima u poslovanju Gradskoga poglavarstva u vrijeme njegova gradonačelničkoga mandata. "U sedam godina koliko sam obnašao tu dužnost iz blagajne Poglavarstva nikada nitko nije uzeo ni kunu", izjavio je Stipe Gabrić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara