Još tri tjedna do SEO konferencije

U ZAGREBU, 6. studenog 2008. održat će se prva SEO konferencija pod nazivom "Web::Strategija III - SEO je oko nas". Kako 60% domaćih korisnika interneta svakodnevno koristi tražilice, SEO marketing metode omogućavaju dovođenje Vaših web stranica među prve rezultate tražilica za ciljane ključne riječi, pa time i povećanje posjećenosti.

Ako radite u marketingu, vlasnik ste web stranica ili ste pak poslovno vezani uz internet, više o SEO osnovama i trendovima reći će Vam predavači sa svojim temama.

Prijava za Web::Strategiju iznosi samo 610 kuna. Vidimo se!

Treća Web::Strategija će se odvijati pod pokroviteljstvom dva glavna sponzora - Internet Softvera i web oglasnika Njuškalo.hr, te pokrovitelja - ETARGET, Crozilla.com, Microsoft Hrvatska, te Zagrebačke škole ekonomije i managementa, te uz medijsko pokroviteljstvo u kojem sudjeluju mnogi poznati internetski portali i servisi.

Na konferenciji će se okupiti domaći predavači, SEO znalci i stručnjaci, te će predstaviti sudionicima kako i zašto primijeniti SEO tehnike. Također, bit će puno primjera iz prakse, te osvrt na SEO trendove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatske tvrtke danas često griješe kada obnove korporativni web time što je grafički redizajn jedina stvar na koju polažu pažnju. Ne kažem da on nije bitan. No, ipak, bez promocije sadržaja web stranica bez primjene on-site i off-site SEO tehnika, takav korporativni web ostane nedostupan svima onima koji danas pri surfanju koriste, na primjer - Google. A to je danas oko 60% korisnika Interneta kod nas" – izjavio je u ime organizatora treće Web::Strategije, Hrvoje Hladnik.

"Dobar SEO je od velike važnosti kada govorimo o izgledima za poslovni uspjeh pojedinog weba. Ukoliko imate dobar proizvod ali nemate publiku - teško je uspjeti. SEO Vam donosi ono najvažnije – on dovodi kupce u Vaš web dućan i kasnije ih podsjeća da svrate još jednom. Za razliku od državne uprave i "velikih" tvrtki u Hrvatskoj, u SAD je najnormalnije da čak i službene stranice Bijele kuće, te pojedinih država i gradova misle na SEO" – komentirao je primjenu SEO tehnika u Hrvatskoj Siniša Gavrilović, SEO stručnjak i jedan od predavača na trećoj Web::Strategiji.

Svi prijavljeni sudionici treće konferencije mogu očekivati jednodnevnu edukaciju, korisne savjete SEO stručnjaka, opušteno druženje te finu zakusku.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara