Jovanović: Vrijeme kad je netko mogao od nas tražiti da podržimo Srbiju je prošlo

ČEDOMIR JOVANOVIĆ čestitao je Borisu Tadiću na potpisivanju SSP-a u Luksemburgu, ali i upozorio kako se Srbija nakon ovih izbora mora vratiti na put Zorana Đinđića.

"Tadića ćemo zbog onog poteza u Luksemburgu podržavati i štititi od onih koji u toj gesti vide opasnost, a ne šansu na koju svako od nas ima pravo", kazao je Jovanović na konvenciji LDP-a u Niškoj tvrđavi, prenosi Blic.

Jovanović dodaje kako će predstojeći izbori imati smisla samo ako nakon njih bude formirana reformska vlada, a ne još jedna koalicija. "LDP neće praviti kompromise oko suštinskih promjena i neće dopustiti da Vojislav Koštunica ponovo postane predsjednik vlade", kaže Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovanović je ponovio kako LDP želi dogovor s kosovskim Albancima jer je to jedini način da kosovski Srbi i građani u Srbiji dobiju Kosovo kakvo žele. "Nikad više rat i nikad više takva politika u kojoj vi svoju ljubav prema zemlji iskazujete tako što joj žrtvujete svoj život", poručuje Jovanović i doda je kako je "prošlo vrijeme kad je netko mogao od nas tražiti da podržimo Srbiju".

J.C.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara