Kajin: Ne mogu više biti budala

SABORSKI zastupnik i potpredsjednik IDS-a Damir Kajin razvodi se od svoje supruge Alice Del Bianco zbog toga, kako je rekao, što mu je tajila dugovanje od 238.000 kuna koja je temeljem sudske presude dužna vratiti pulskoj tvrtki Libra.

Vidno uznemireni Kajin rekao je za Jutarnji list kako nije glasnogovornik Alice Del Bianco d.o.o te da ne može snositi posljedice suprugina poduzetničkog eksperimentiranja. Osim duga od 238.000 kuna prema Libri, Alice Del Bianco je 2003. godine gradu Puli za najam prostora bila dužna 250.000 kuna.

"Podnosim zahtjev za razvod braka i o tome sam obavijestio i Alice, obitelj i prijatelje. Ne mogu više biti budala svake dvije godine." - kaže Kajin te podsjeća kako nije ništa znao o poslovnim potezima svoje supruge kao ni o dugovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kajin kaže kako je suprugin dug iz 2003. godine vratio od svoje ušteđevine i kredita, ali, "više ne može i neće vraćati njezine dugove." - kategoričan je Kajin. "Razumijem ljude poput nje koji su početkom 90-ih krenuli u poduzetničke pothvate, ali i ona mora shvatiti da, ili mora podmirivati svoje obaveze, ili zatvoriti obrt." - objašnjava Kajin.

IDS-ovac kaže kako će sve svoje obveze prema sinu Karlu podmirivati, a nada se da će u dogledno vrijeme, nakon što se razvede, moći bez sukoba interesa i pomoći Alici Del Bianco.

Podsjetimo, supruga Damira Kajina, pravomoćnom je presudom Visokog trgovačkog suda u Zagrebu dužna isplatiti 138 tisuća kuna duga tvrtki Libra, čemu treba dodati 12 tisuća kuna sudskih troškova, kao i kamate na dug u ukupnom iznosu od 238.000 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara