Kao u filmu: Beba pala sa 7. kata, odbila se od tende i sletjela prolazniku u ruke

Screenshot: Le Parisien

PARIŽANIN Philippe Bensignor na gotovo nevjerojatan način spasio je život djevojčice stare godinu i pol dana. Filmski incident odvijao se u glavnom francuskom gradu u ponedjeljak ujutro, a djevojčica je u Bensignorovo naručje doslovno pala s neba.

Bensignor je zajedno sa svojim sinom šetao ulicom i zastao ispred jednog kafića, kad je vidio djevojčicu kako pada sa sedmog kata zgrade. Djevojčica se u padu odbila od tende, što je usporilo njen pad, a Bensignor je, unatoč traumatičnoj situaciji, reagirao vrlo smireno i uspio je uloviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najprije sam ugledao djevojčicu na balkonu, a zatim sam vidio kako pada. Sve skupa je trajalo možda sekundu, ali uspio sam se dovoljno pribrati da je pokušam uloviti. I uspio sam. Pala mi je ravno u naručje", ispričao je junak dana u Parizu francuskim novinarima.

Odmah je pozvana Hitna pomoć čiji su djelatnici pregledali djevojčicu i zaključili da je prošla bez ikakvih ozljeda! U bolnici će je ipak zadržati na promatranju, s obzirom na to da je prošla kroz vrlo traumatičnu situaciju pa postoji opasnost šoka. Francuski mediji javljaju da su djevojčica i njena starija sestra u trenutku događaja bile same u stanu. Roditelji su ih napustili samo na nekoliko minuta, ali i to je moglo biti dovoljno za tragediju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara