Kapetan Dragan: Hrvatskim fašistima ni jedna zemlja više neće isporučiti ni jednog Srbina

Tekst: M.M.
Foto: AFP

"OVO JE od presudnog međunarodnog značaja jer ako Hrvatska bude pokušala tražiti neke Srbe iz nekih drugih zemalja, ova moja presuda, odnosno presedan, uvijek će se koristiti. Sve što je Hrvatska dobila ovom prljavom igrom je jedno jako loše ime koje će se teško oprati", naglasio je u još jednom izletu u srpske medije Dragan Vasiljković, poznatiji po zloglasnom ratnom nadimku Kapetan Dragan, ali i po australskom pseudonimu Daniel Snedden kojega je koristio kao instruktor golfa.

U Hrvatskoj i dalje vode rat

Naime, još uvijek na valovima euforije, odluku suda u Australiji, medijima u Srbiji objasnio je kao svoju veliku pobjedu u ime srpstva te je odluku suda ocijenio kao šamar fašističkim strujama Hrvatske.

"Ne govorim o cijeloj zemlji, govorim o strujama zbog kojih je tamo i dandanas korumpiran pravni sustav. Mi imamo odluku Federalnog suda da u Hrvatskoj i dalje vlada bezakonje i da je pravni sustav uzurpiran", naglasio je Vasiljković  dodajući kao u Hrvatskoj i dalje postoje struje koje još uvijek ratuju.

Nakon šamara ni teorija

"Dugo će oporavljati od ovog šamara", naglasio je Vasiljković objašnjavajući kako je njegova borba donijela slobodu za stotine Srba koji su živjeli u strahu, uplašeni da će biti izručeni Zagrebu.

"Više ne postoje ni teoretske mogućnosti da se, nakon ovakve odluke, Hrvatskoj izruči bilo koji od njih", rekao je Vasiljković. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara