Karamarko: Nisam u sukobu s Bajićem, već imamo neslaganja

Foto: Damjan Tadić (Cropix)

"OKO NEKIH slučajeva nismo se složili. To je normalno. Pa, ne moramo se oko svega slagati", rekao je danas ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko nakon sjednice Vlade odgovarajući na novinarske upite postoji li sukob s glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem. Naime, Karamarko kaže da sukoba nema, a da su Državno odvjetništvo i MUP imali velikih zajedničkih uspjeha u posljednje dvije godine.

Karamarko: Valjda imam pravo na opservaciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, nakon što je Bajić u zadnjem predizbornom tjednu izbio HDZ-u adut iz ruke s odbacivanjem prijave za "riječke Tržnice", Karamarko ga je javno prozvao da je slučaj držao u ladici 18 mjeseci te da "tajming" nije slučajan.

"Stvar je u tome da se nisam složio s tajmingom kao i u tome da se ne slažem da su neke policijske kaznene prijave odbijene. Ja imam pravo na vlastitu opservaciju", rekao je danas novinarima Karamarko dodajući da je policija podnosila kaznene prijave,a da da je odluka na DORH-u  i istražnom sudu da ih zaključe.

DORH: Radili smo cijelo vrijeme

Podsjetimo, kako je je DORH jučer reagirao na navode ministra Karamarka te su objavili kako prijava za riječke Tržnice nije stajala u ladici već su na njoj "cijelo vrijeme radili".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara