Karamarko se ne boji ulice: Hrvatskoj ne prijeti val prosvjeda

Foto: Nenad Dugi / Cropix

"HRVATSKOJ ne prijeti val prosvjeda", uvjeren je ministar policije Tomislav Karamarko. Današnje prosvjede Karamarko u razgovoru za Novu TV uopće nije komentirao. U Vladi su, reklo bi se, puno više zabrinuti zbog braniteljskih akcija, posebno zbog velikog skupa koji će se u centru metropole dogoditi u subotu, a na kojem će sudjelovati i Marko Perković Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o prosvjedu koji su branitelji održali prošli vikend, Karamarko je osudio njihovu poruku da bi se zbog slučaja Tihomira Purde i maćehinske politike prema braniteljima mogli početi naoružavati. "Osuđujem svako zveckanje oružjem", kaže Karamarko, ali dodaje kako treba razumjeti da su na takvim skupovima emocije nabijene zbog osjećaja nepravde.

Tihomir Purda nije izdan, kaže Karamarko, koji sada tvrdi da je vukovarski branitelj ipak pravovremeno obavješten da se nalazi na Interpolovoj crvenoj tjeralici. "Imam pouzdanu informaciju da je Purda 13. srpnja 2007. godine obaviješten da se nalazi na tjeralici Interpola. On je dakle znao taj podatak", kaže Karamarko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara