Karlovac: Od zadobivenih ozljeda umro poljski dječak

OD OZLJEDA zadobivenih u prometnoj nesreće u Tušiloviću sinoć je u karlovačkoj bolnici preminuo poljski dječak Artur Matuszczyk (1991.), putnik iz automobila poljskih registracijskih oznaka, priopćila je danas PU karlovačka.

U jučerašnjoj prometnoj nesreći na mjestu je poginuo putnik iz zagrebačkog vozila Damir Fadljević (1980.). 29-godišnji vozač zagrebačkog automobila vozio je u smjeru sjevera, a dolaskom u Tušilović u blagom lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine prešao je na lijevi prometni trak gdje je udario u automobil kojim je upravljao poljski državljanin M.G.M., (1966.).

Nakon udarca vozilo zagrebačkih oznaka prevrnulo se na lijevu bočnu stranu, pri čemu je u klizanju donjim dijelom udarilo u stup nadstrešnice ugostiteljskog objekta "Oluja". Teške ozljede opasne po život zadobio je vozač zagrebačkog vozila, te putnica iz poljskog osobnog vozila, I.K.M. (1968.) i oni su zadržani na liječenju u karlovačkoj bolnici.

Također su teško ozlijeđeni putnik iz zagrebačkog vozila (1966.) i desetogodišnja poljska djevojčica, i isto su zadržani na liječenju u karlovačkoj bolnici.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara