Karlovac: Policija upozorava na kradljivce novca i dokumenata

U Karlovcu, Josipdolu i Gornjim Dubravama jučer je troje turista ostalo bez torba i lisnica, izvijestila je danas karlovačka Policijska uprava. L

Pola sata poslije ponoći u Karlovcu je opljačkana njemačka državljanka M.B., a oštećena je za 3000 kuna. Nepoznati su počinitelji iz njezina nezaključana automobila na parkiralištu hotela Carlstadta, u središtu grada, ukrali putnu torbu u kojoj je među ostalim bio mobitel, lisnica s bankovnim karticama i pet eura, te putovnica i vozačka dozvola.

Na parkiralištu benzinske crpke Tifon zapad, na autocesti A-1 u Gornjim Dubravama, iz nezaključane kamp-kućice njemačke registracije, u vlasništvu njemačkoga državljanina M.F., ukradena je torbica s mobitelom, 150 eura, bankovnim karticama, vozačkom dozvolom i ostalim dokumentima. Šteta je 2000 kuna.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na parkiralištu u Josipdolu između 17,30 i 17,45 sati iz nezaključana osobnog automobila RI-667-JA hrvatskoga državljanina S.V. ukradena je lisnica s 1300 kuna, osobnim dokumentima i nekoliko kreditnih kartica. Šteta je oko 1500 kuna.

(Hina) xvh ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara