Karlovac: SDP i HSS predstavili listu za Županijsku skupštinu

KANDIDATE s koalicijske liste za izbor članova karlovačke Županijske skupštine predstavili su danas u SDP-ovim stranačkim prostorijama u Karlovcu SDP i HSS.

Predsjednik Izbornog centra Ivan Štajduhar (SDP) predstavio je Božu Johu (SDP) kao nositelja liste i budućeg župana u slučaju izborne pobjede, ističući da je "magistar Joha odabran za nositelja liste jer je uspješan aktualni gradonačelnik Karlovca".

Nositelj liste Božo Joha rekao je da su svi na listi provjereni kandidati, koji su već bili uspješni na kušnji kod birača, a dosadašnjim su aktivnostima pokazali "da će moći odgovarati za realizaciju programa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na novinarsko pitanje nositelju liste hoće li u slučaju pobjede nastaviti pokrenute projekte u Županiji, posebice izgradnju industrijske zone u uništenoj Vojarni "Luščić", Božo Joha je odgovorio da se neće prekidati ništa što je u interesu građana.

Dodao je će projekt "Logorište", zbog skupoće, analizirati stručnjaci, te će se u jedinicama lokalne samouprave odlučivati o tome na osnovi studije izvodljivosti. "Dobro je da je Vlada to zemljište prepustila lokalnim jedinicama samouprave i vjerujte da "Luščić", što god se tamo radilo, neće ostati zapušten", rekao je.

Drugi na listi je gradonačelnik Duge Rese Ivan Banjavčić (HSS), treći gradski vijećnik Ogulina Ivan Vuković (SDP), četvrti predsjednik Županijske organizacije HSS-a Miroslav Furdek, peti županijski vijećnik u proteklome sazivu Stjepan Mikulandrić, šesti predsjednik Županijske organizacije SDP-a Ivan Štajduhar itd.

SDP i HSS imaju koalicijsku listu za karlovačko Gradsko vijeće zajedno s LS-om, ali LS je za Županijsku skupštinu "imao prevelike zahtjeve i nismo se mogli dogovoriti", rekao je Božo Joha odgovarajući novinarima na pitanje s tim u svezi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara