Karlovac: Ubojstvo i teško ranjavanje u Otoku Oštarijskom

U SVOJEM automobilu u Otoku Oštarijskom kod Ogulina danas je ubijen Krsto Smolčić (44) iz Brinja, a njegov suvozač Ivan Tominac (35), također iz Brinja, ranjen je i prevezen u karlovačku Opću bolnicu na operaciju.

Istražni sudac karlovačkoga Županijskog suda Ivan Perković rekao je u izjavi za tisak kako se sumnja da su to učinila braća Predrag (45) i Milan (54) Dobrić iz Otoka Oštarijskog.

Zbog interesa istrage, nije rekao ni što bi mogao biti motiv ubojstva, niti je potvrdio mogućnost da je današnje ubojstvo povezano s nerazjašnjenim ubojstvom sestre dvojice osumnjičenika.

Njihova sestra Anka Dobrić (49), vlasnica ugostiteljskog objekta "Omorika" ubijena je u rujnu 2001. godine, a njezina 19-godišnja konobarica S.M. iz Vojnovca kod Josipdola tada je silovana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državna odvjetnica iz Karlovačke županije Ljubica Fiškuš Šumonja rekla je tijekom današnjeg očevida da je, prema prvim policijskim informacijama, Krsto Smolčić ubijen u 10,30 sati, najvjerojatnije pištoljem, jer su na mjestu događaja pronađeni metci i čahure.

Ranjeni Ivan Tominac je, nakon što mu je pružena hitna pomoć u ogulinskoj bolnici, zbog teških ozljeda prsnog koša opasnih za život, prevezen u karlovačku Opću bolnicu.

Liječnica na Odjelu intenzivne medicine Snježana Gučanin rekla je da je Ivan Tominac na složenoj operaciji, ali stanje mu je stabilno, s dobrim izgledima za oporavak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara