Karlovačka policija o jučerašnjem ubojstvu i samoubojstvu na veljunskom groblju

PIŠTOLJ, kojim je jučer na groblju u Veljunu Dušan Velimirović (1958.) najvjerojatnije usmrtio svoju suprugu Jadranku (1963.), marke je "crvena zastava", kalibra 7,65 i nije bio registriran, a osim bombe kojom se zatim ubio Dušan Velimirović, nađena je još jedna neeksplodirana bomba zapakirana u kutiju, priopćila je danas nakon policijskog očevida karlovačka Policijska uprava.

U priopćenju piše da se na tijelu Jadranke Velimirović iza desnog uha nalazi okruglasta rana poput rane nanesene vatrenim oružjem, a na tijelu Dušana Velimirovića je uočeno više ozljeda nalik na ozljede nanesene ručnom bombom.

Ključ automobila kojim se bračni par Velimirović iz Karlovca dovezao na groblje u Veljunu bio je stavljen pod kotač auta, izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, u tijeku jučerašnjega policijskog očevida zagonetno je bilo gdje je ključ automobila iznajmljena od rent a cara, kojim su se Velimirovići dovezli na veljunsko groblje, jer nije pronađen ni uz njihova tijela niti je bio odbačen uokolo.

Policija u priopćenju ističe da će tijela bračnog para Velimirović danas biti obducirana, ali "sve indicije upućuju da je Jadranku pištoljem ubio suprug Dušan i zatim počinio samoubojstvo ručnom bombom".

(Hina) xvhor ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara