Karlovačka policija o prekršajima prekoračenja brzine

POLICIJA je u preventivnorepresivnoj akciji "Smanjenje brzina i poštivanje najviših dopuštenih brzina" od 12. do 19. veljače i od 24. veljače do 2. ožujka prijavila 652 prekršaja zbog prekoračenja brzine, izvijestila je Policijska uprava karlovačka.

Od toga se na naseljena mjesta odnose 482 i na nenaseljena 170 prekršaja, a najveće prekoračenje u naseljenu mjestu dogodilo se u Slapnom kod Ozlja kad je vozač D.R. (27) vozio 123 km na sat unatoč ograničenju na 50 km.

Najveće prekoračenje brzine izvan naselja dogodilo se u Vukovoj Gorici kad je vozač D.R. (36) vozio 120 km na sat a brzina je ograničena na 60 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako bi se smanjio broj prekoračenja brzine i prometnih nesreća uzrokovanih tim prekršajem, policija će nastaviti preventivno-represivne akcije na mjestima gdje su takvi prekršaji najčešći, priopćeno je iz PU karlovačke. Također navodi podatak da je lani 35,5 posto svih prometnih nesreća uzrokovano nepropisnom brzinom, a u tih 35,5 posto nesreća čak je 61 posto stradalih, a među njima i 57,6 posto ukupna broja poginulih.

(Hina) vhor dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara