Karlovčanin kojeg su reanimirali 16 minuta nije sam pao u Kupu? "Htjeli su ga ubiti"

Karlovčanin kojeg su reanimirali 16 minuta nije sam pao u Kupu? "Htjeli su ga ubiti"

Foto: Hina

JUČER je iz Karlovca stigla vijest o čovjeku koji je pao u Kupu te se skoro utopio. U vodi ga je tijekom šetnje primjetio mladić, koji je pozvao hitnu pomoć. Dva tima hitne medicinske službe reanimirala su ga punih 16 minuta te mu uspjeli spasiti život. Danas stižu novi detalji događaja - šogor spašenog Velimira tvrdi kako on nije pao u rijeku, već ga je netko htio ubiti, prenosi Kaportal.

"Nije naš Velimir pao s mosta, a nije ni skočio, kako se priča. On se sam spustio po obali i ušao u Kupu, iako je neplivač. Okolnosti svega su vrlo šture, a mi želimo znati što mu se doista dogodilo" rekao je šogor Velimira Š.

On je i dalje na odjelu intenzivne njege, u stanju kome i spojen na respirator. Trenutno nema znakova da bi mu se stanje moglo poboljšati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šogor je ispričao kako je Velimir živio skromno, bez adrese i primanja, s jednim muškarcem u karlovačkoj četvrti Banija.Navodno se taj dan posvađao s jednim muškarcem s druge strane Kupe. Obitelj sumnja u slučajno stradavanje, pa su razvili neke od teorije, pa čak i ubojstvo.

Velimirovu sigurnu smrt spriječio je 22-godišnji mladić koji ga je ugledao u rijeci.

"Nakon nekoliko koraka, čuo je Velimirovo zapomaganje, shvatio je da se utapa, te je pojurio spasiti ga.  Mladić kojemu smo se osobno zahvalili na svemu što je učinio, skočio je u vodu, izgubio je pritom mobitel, nije uopće razmišljao ni o čemu, već samo da spasi Velimira. Dok je doplivao do njega, Velimir je izgubio svijest, ali ga je mladić nekako dovukao do obale. Sam ga nije uspio izvući van, pa ga je držao u vodi, držeći mu glavi iznad, do dolaska Hitne, dajući mu umjetno disanje i masirajući mu srce. Kasnije ga je preuzela Hitna koja je prije toga otišla na drežničku stranu Kupe, jer im je takvu informaciju dala gospođa koja ih je zvala, valjda je pogriješila u svoj toj panici", ispričao je.

Šogor unesrećenog tvrdi da policija nije ozbiljno shvatila ovaj slučaj te želi doznati sve detalje Velimirova stradanja. Sve očevice zamolio je da mu se jave na telefon 095 506 7364.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara