Katalenić pištoljem prijetio maloljetniku

Katalenić pištoljem prijetio maloljetniku

IAKO smo vijesti o samozvanom pjevaču Josipu Kataleniću dosad objavljivali u rubrici Fun, taj iritantni klinac iz sela Mihovljani pored Čakovca polako prestaje biti zabavan.

Naime, kako javlja list Međimurje, Katalenić je nedavno pištoljem zaprijetio maloljetniku. Još je otprije poznato da je Katalenić sklon divljanju na cesti, ali sada je zaista prevršio svaku mjeru.

Županijskim novinama Međimurje obratio se maloljetnik iz Čakovca, koji je u noći posljednjeg vikenda u ožujku imao "bliski susret" s Katalenićem.

"U noći sa subote na nedjelju moja punoljetna prijateljica odlučila me malo automobilom provozati gradom. Kada smo napravili jedan krug središtem grada kod čakovečke depandanse primjetili smo da jedno vozilo na izrazito maloj udaljenosti vozi iza našeg auta, pa sam se nekoliko puta osvrnuo. Prošavši rotor između Parka Rudolfa Kropeka i Starčevićeve ulice, stali smo ispred zebre nasuprot kafića Alibi, preko puta upravne zgrade Međimurske županije." - ispričao je maloljetnik novinarima lista Međimurje.

"Prijateljica je dala desni pokazivač smjera kako bi ostalim sudionicima ukazala da na tome mjestu namjerava ostati nekoliko trenutaka. Izašao sam iz automobila, ali sa stražnje strane, te prešao kolnik. U tom trenutku primjetio sam da je vozač iza nas otvorio vrata i nervozno mi se obratio s nekoliko riječi kojih se više ne sjećam. Mislim da je na suvozačevu sjedalu bila ženska osoba, a Katalenić je prema meni uperio pištolj i repetirao ga!" - uzbuđeno je kazao maloljetnik, koji je u afektu uzvratio Kataleniću: "Koji kurac hoćeš, pogledaj se, smiješan si s tim pištoljem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U članku se dodaje kako je još nekoliko svjedoka potvrdilo istinitost maloljetnikove priče, ali zbog straha nisu htjeli otvoreno pričati o tome. Iz istog razloga za novine nisu htjeli progovoriti ni roditelji nekih od svjedoka, koji su također upoznati s nemilim događajem.

Svjedoci koji su u trenutku incidenta stajali ispred kafića Alibi potvrdili su da se radilo o Kataleniću, jer svi dobro poznaju njegov automobil Ford Focus s registarskim oznakama 705-CS.

Da stvar bude još gora, Katalenić se u jednom varaždinskom kafiću u koji redovito zalazi otvoreno hvalio posjedovanjem vatrenog oružja. Ne treba ni spominjati kako "pjevač" nema dozvolu za držanje, kao ni nošenje oružja.

(Fotografija: Maloljetni svjedok pokazuje mjesto incidenta. Izvor fotografije: Županijske novine Međimurje)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara