Kerum nakon barske tučnjave: Nismo se potukli zbog cura nego zbog Hajduka

Kerum nakon barske tučnjave: Nismo se potukli zbog cura nego zbog Hajduka

SPLITSKI poduzetnik Željko Kerum prijepodne je neko vrijeme proveo u policiji, zbog tučnjave u kojoj je sudjelovao s dvojicom svojih prijatelja starih 50 i 36 godina.

Do tučnjave je došlo noćas oko pet sati ujutro u kafiću Ramazzotti, poznatijem pod nazivom "Kod Bosanca" u Tkalčićevoj ulici. Prema neslužbenim informacijama Kerum i njegovi prijatelji, Slobodna Dalmacije tvrdi da su to bili Tomislav Gruica (49)  iz Splita i Ivica Livaja (36)  iz Solina, bili su pijani kada su se "zakvačili" s dvojicom muškaraca starih 37 godina, Emirom Mehmedagićem iz Vodnjana i Marinkom Stojanovićem iz Nurkovca, međutim na kraju su izvukli deblji kraj.

Gruica, zvani Grujo, u Kerumovom centru "Joker" drži kafić Teatrin, a Livaja je solinski poduzetnik koji se bavi prodajom keramičkih pločica.

Kerum nije vjerovao zagrebačkim doktorima

Željko Kerum isprva nije prihvatio liječničku pomoć, a njegovi prijatelji jesu. Kako govore svjedoci tučnjave, pomoć je odbio zato što nema povjerenja u doktore u zagrebačkim bolnicama, i htio je nazvati svog doktora u Splitu. Nakon uvjeravanja svojih prijatelja ipak je pristao na tretman u Draškovićevoj ulici na traumatologiji. Svi su zadobili lakše ozljede.

Vlasnik kafića "Kod Bosanca" izjavio je novinarima kako nije došlo do nikakve tučnjave već samo do naguravanja.  "Željeli su pokazati tko je veći džek. Ali niti čaša nije pala na pod" - dodao je.

"Ne možeš se potući bez da i ti dobiješ batina"

Kerum je u izjavi za Radio Dalmaciju kazao kako je slavio rođendan od prijatelja Ćepe i da su zato otišli na piće u spomenuti kafić. Naručili su par dalmatinskih pjesama, nakon čega je došlo do verbalnog prepucavanja i potom, kako je opisao, "lakše tučnjave", gdje su njih napali.

"Došla je policija i svi smo završili u postaji" - rekao je Kerum Radio Dalmaciji, dodavši da je došao oko 1 sat u noći u taj kafić, a ne da je u pet ujutro došlo do tučnjave. Iako je dojava policiji bila upravo u taj jutarnji sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum tvrdi kako je vijest o tučnjavi prenapuhana. "Ne možeš se potući bez da i ti dobiješ batina. U tučnjavi nitko ne prolazi neokrznut", zaključio je u izjavi medijima.

Marinka se inače "može" gaziti, ali sada mu je prekipjelo

U Ramazzottiju, gdje se danas uz bočicu vode, dakako, neslužbeno, prepričava sinoćnja luda noć, o Kerumu se govori kao o normalnom i pristojnom čovjeku kada je trijezan, ali koji se pretvara u čistu suprotnost toga kada se napije. A prema priči "Kod Bosanca", Kerum je došao oko 4 sata ujutro - mrtav pijan, nakon zabave u jednom zagrebačkom klubu.

I društvo okupljeno u Ramazzottiju potvrđuje da je Kerum naručivao pjesme, "za Hajduka", ali do naguravanja nikako nije došlo zbog toga, nego zato što je bahato "ulijetao" jednoj djevojci, pa je na to reagirao Marinko Stojanović, koji je inače miran tip, strpljiv u ovakvim situacijama. Tu je krenulo naguravanje njih dvojice u koje se uplelo 15-ak klijenata kafića, da bi na koncu jedan od njih policiji prijavio "masovnu tučnjavu".

"Došao je pijan i izazivao. Bio je bahat i bezobrazan, a to neki ne mogu trpjeti", komentirao je jedan od svjedoka sinoćnje tučnjave, dakako anonimno. Kategorički odbijaju da je problem bio u glazbi, i tvrde da je stvar bila u djevojci, ali ponajprije u alkoholu.

Stojanović ubio čovjeka u Požegi?

Policija se najvjerojatnije ne bi složila s ocjenom da je Marinko Stojanović miran tip. Kako piše Slobodna Dalmacija, prije devet godina u centru Požege u diskoteci ubio na mah trgovca Miljenka Soldu, a evidentiran je dva puta i za kazneno djelo prijetnje.

Mehmedagić u policijskoj evidenciji ima pet kaznenih prijava i to: krađe, krivotovorenje isprava, ilegalno prebacivanje osoba preko granice i tučnjave, piše splitski list.

A.B.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara