Kerum podijelio pare svojima: Sinu skipera 640 tisuća, a šefu kampanje 300 tisuća kuna

Foto: Paun Paunović / Cropix

GRAD SPLIT objavio je danas tko je sve dobio manifestacije zabavno-kulturnog sadržaja. Velikih iznenađenja nema.

Većinu novca, čak 640 tisuća kuna, dobila je gradska firma Split obala, koju vodi Aleks Kvarantan, sin Kerumovog skipera Saše Kvarantana.

Karaman za zabavljače, Kvarantan za koncerte

Split obala organizirat će dvije manifestacije, Cili svit u Splitu i Ljetni koncertni program. Prva dođe 200 tisuća, a druga 440 tisuća kuna. Malo je čudno da se manifestacija dodjeljuje gradskoj firmi, ali evo, Kerum i njegovi ne vide ništa sporno. Da ga se pita, vjerojatno bi kazao da je to štednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani se svakako neće začuditi ni što će Festival uličnih zabavljača za 300 tisuća kuna organizirati Karaman koncert, firma Damira Karamana, šefa Kerumove izborne kampanje.

Donacija ili trošak?

Karaman je stalno uz Keruma, glavni je u njegovom restoranu Sky, svojedobno se čak neka para trebala Karamanu uplatiti iz gradske blagajne, i to za organiziranje humanitarne priredbe za besplatne udžbenike, no nakon napisa na Indexu u Gradu su shvatili da su pogriješili stranu konta pa su na koncu ustvrdili kako se radi o donaciji, a ne trošku.

Festival Mali Split dobio je organizaciju Malog Splita za 80 tisuća kuna, dok će Dane Dioklecijana za 600 tisuća kuna prirediti Udruga Splitski krug mladih Tonča Šundova, vlasnika Kanala 5.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara