Keruma jutros dočekalo 300 SMS poruka, netko je proširio priču da je pokušao samoubojstvo!

Keruma jutros dočekalo 300 SMS poruka, netko je proširio priču da je pokušao samoubojstvo!

Foto: Duje Klarić / Cropix

SPLITOM se danas proširila priča da je gradonačelnik Željko Kerum sinoć pokušao samoubojstvo. Po gradu se šuška da se nagutao tableta i da je Fani u panici zvala Hitnu pomoć... Provjerili smo. Nije.

300 poruka

Priča je dospjela i do Keruma. Kada se probudio, vidio je da mu je mobitel zatrpan porukama zabrinutih prijatelja i suradnika. Nije mogao sebi od šoka doći kada je vidio zašto su se zabrinuli. 

"Vratio sam se iz Zagreba, popio par pića, a kada sam se danas digao, vidim 300 poruka na mobitelu. Pa to je naprosto nevjerojatno. Dokle su neki ljudi spremni ići. Ovo je toliko gnjusno, toliko ispod pojasa da nemam riječi", požalio se Kerum Indexu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istražite tko je lansirao priču", preporučio nam je. Zamolili smo ga da nam pomogne ako ima kakve indicije. "Nemam ja vremena za te stvari", poručio je gradonačelnik.

Napadi ne prestaju

Popodne se oglasio i priopćenjem iz Banovine.

"Ne prestaju napadi na mene, izložen sam bezočnim podmetanjima i lažima. Moji politički protivnici dobro znaju da ću im izlaskom na parlamentarne izbore pomrsiti račune i zato sada pojačavaju pritisak na mene. Puštaju svakakve priče i žele me diskredirati i prikazati kao nepouzdanu osobu. To je politički progon i cilj im je da me spriječe da radim. U tome neće uspjeti jer narod zna što sam. Tjeraju me da se pravdam i da se branim. I sutra kada me ne bude na otvaranju dograđenog dijela škole na Sućidru, opet će govotiri da me nema. Moj posao su i poslovni sastanci izvan Banovine. Bez obzira na njihove progone i priče koje plasiraju, i dalje ću nastaviti raditi. Neću se pravdati", poručio je javnosti splitski gradonačelnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara