Kerumu uklonjene brige: Ceste pokrpane da Ferrari ne zapne

Kerumu uklonjene brige: Ceste pokrpane da Ferrari ne zapne

Tekst: Z.J.
Foto: Mario Todorić / Cropix

DA SE SPLITSKE službe nadležne za stanje prometnica brinu o svome gradonačelniku, dokazano je samo dva dana nakon što se prvi čovjek grada pod Marjanom pojadao gradskim vijećnicima kako mu je teško voziti Ferrari po razrovanim splitskim ulicama. Naime, prije dva dana splitski gradonačelnik Željko Kerum je kao odgovor SDP-ovoj vijećnici Aidi Batarelo, koja se potužila na stanje splitskih prometnica, rekao da je njemu posebno teško jer vozi i posebno nizak automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već danas splitski cestari izašli su na ulice i pokrpali ulice ispred Banovine, splitske gradske skupštine, kako bi gradonačelnik lakše mogao dolaziti na radno mjesto.

Podsjetimo, vijećnica Aida Batarelo iz SDP-a pitala je gradonačelnika i što misli napraviti po pitanju splitskih cesta koje su u jako lošem stanju. "Možete misliti kako je meni voziti Ferrari po tim rupama, puno gore nego vama", požalio se Kerum, koji je nedavno model F430 Spyder kupljen na nećakovu povlasticu zamijenio atraktivnijim i puno skupljim modelom F599 Fiorano. Mrcina ima više od 600 KS i vrlo nisko leži na asfaltu pa gradonačelnik ima priličnih problema u vožnji katastrofalnim splitskim ulicama, ali nakon najnovijih radova, ipak će Kerumu biti lakše vozati se Splitom.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara