KFOR o nazočnosti terorističkih skupina na sjeveru kosova

ZAPOVJEDNIK Višenacionalne brigade KFOR-a u sektoru sjever, francuski general Michel Klein izjavio je u Kosovskoj Mitrovici kako je uvjeren u nazočnosti terorističkih skupina na sjeveru Kosova.

KFOR je nedavno proglasio Albansku nacionalnu armiju, koja je preuzela odgovornost za postavljanje nekoliko eksplozivnih naprava na sjeveru Kosova, terorističkom skupinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
General Klein je obavijestio novinare kako su snage KFOR-a pod njegovim zapovjedništvom počele veliku operaciju u selima Starog Trga u blizini rudnika "Trepča" tijekom koje se pretražuju objekti rudnika. "Već neko vrijeme promatramo ovu zonu jer smo uvjereni da tamo djeluju terorističke skupine" rekao je general Michel Klein. Francuski general je kazao kako je tijekom ove operacije pronađeno 15 kilograma eksploziva, streljivo i plinske maske.

Klein je naglasio da je cilj njegove Višenacionalne brigade KFOR-a borba protiv terorista, pošto sigurnost pripada pod ovlasti trupa KFOR-a i dodao kako nije bilo dodatnih vojnih pojačanja njegovih snaga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara