Kineska studentica ubijena u Torontu, njen dečko gledao preko web kamere

Kineska studentica ubijena u Torontu, njen dečko gledao preko web kamere

Foto: CP24

KINESKA studentica ubijena je u Torontu u noći s četvrtka na petak. Ubojstvo je preko web kamere nemoćno gledao njen dečko u Pekingu! 23-godišnja Qian Liu je, naime, u kasnim noćnim satima preko interneta razgovarala sa svojim dečkom, koristeći pritom web kameru.

Netko je pokucao na vrata i Liu se ustala da ih otvori. Nepoznati muškarac odmah ju je napao. Dečko ubijene studentice sve je to promatrao preko web kamere, dok ubojica nije primijetio da što se zbiva i zatvorio laptop. Ekran se samo zacrnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dečko ubijene studentice odmah je preko telefona, e-maila i sms poruka pokušao stupiti u kontakt s prijateljima svoje djevojke u Torontu. Javio se i njenim roditeljima, a majka ubijene Qian Liu odmah je tražila pomoć od kineskog konzulata. Međutim, bilo je prekasno. Kad je policija stigla do Liuinog stana, djevojka je već bila mrtva.

Njezino golo tijelo pronađeno je na podu stana kojeg je iznajmljivala u Torontu, priopćili su iz policije, prenosi AOL. Nije bilo znakova da je djevojka prije ubojstva bila silovana, ali laboratorijski nalazi i dalje se očekuju. Nije otkriveno na koji je točno način ubijena.

"Znamo da je otvorila vrata muškoj osobi. Moguće je da je poznavala muškarca kojeg je pustila u stan, ali bio je nepoznat osobi koja je sve gledala preko interneta", izjavio je za Daily Mail detektiv Frank Skubic koji vodi slučaj. Cimerica ubijene studentice novinarima je istražila da je Liu pratio muškarac koji je bio opsjednut njome. Policija nije željela komentirati ove informacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara