Klasniću produljena jamčevina, ali optužnica nije podignuta

Foto: AFP

IVANU KLASNIĆU je produljeno vrijeme do kada mu vrijedi jamčevina do 1. veljače 2011. godine zbog provođenja daljnje istrage i ispitivanja. Manchester Evening News javlja da nikakva optužnica nije podignuta.

Sportski portal ESPN izvještava da je glasnogovornik mančesterske policije rekao da se Klasnić danas nije pojavio na sudu u Manchesteru kako je očekivano te da mu je jamčevina produljena do 1. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjećamo, 30-godišnji napadač Bolton Wanderersa je prošloga tjedna uhićen u Manchesteru zbog silovanja 17-godišnje djevojke u ponedjeljak rano ujutro. Nakon toga je ispitan i pušten uz jamčevinu. Policija je priopćila da je pozvana u ponedjeljak oko 5 ujutro u jedan stan u centru Manchestera gdje je 17-godišnjakinja prijavila da je silovana. Klasnić nije zatečen u stanu te je uhićen nekoliko sati kasnije.

"Policija trenutno istražuje prijavu zbog silovanja. Malo prije 5 ujutro u ponedjeljak policija je pozvana zbog navoda da je silovana 17-godišnja djevojka. Pod sumnjom za silovanje uhićen je 30-godišnji muškarac koji je nakon ispitivanja pušten uz jamčevinu do nastavka ispitivanja koje bi trebalo biti završeno 1. studenog", pisalo je u priopćenju, a glasnogovornik policije je Eurosportu potvrdio da se radi upravo o hrvatskom nogometašu.

Nakon današnje odluke o produljenju istrage, predmet bi trebao preuzeti viši sud.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara