Koprivnica: Izborni sabor Udruge branitelja, invalida i udovica

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata koprivničke Podravke danas je na izbornom saboru još jednom upozorila na sve češće marginaliziranje hrvatskih branitelja, nemogućnost njihova zapošljavanja, ali i na nedopustivo olako "otpremanje" pojedinih hrvatskih generala u Haag.

Na saboru je za predsjednika udruge ponovno izabran Mladen Pavković i tu dužnost će obavljati iduće četiri godine, priopćila je Udruga.

Kako je rečeno, u proteklu razdoblju ta se udruga od 1400 članova i podružnicama u Umagu, Lipiku, Varaždinu, Ludbregu i Splitu svojim radom svrstala u najuglednije u Hrvatskoj, a osobito su bile zapažene dobrotvorne akcije - pomoć Vukovaru, Kninu i drugim gradovima stradalima u ratu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od narednih aktivnosti najavljena je likovna kolonija "Od srca srcu za vukovarsku bolnicu", velika izložba fotografija "Vukovar" na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, te u suradnji sa zagrebačkom Udrugom branitelja INA-Naftaplina tradicionalna karavana "Da se ne zaboravi - 2500 kilometara diljem Hrvatske".

(Hina) xpp ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara