Kosor: Nova Vlada počela raditi

POTPREDSJEDNICA Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas kako je nova Vlada počela raditi, da su ministri uglavnom preuzeli ministarstva, te da će se prva Vladina sjednica održati 5. siječnja.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor rekla je kako je preuzela dosadašnje Ministarstvo branitelja, te dodala da će novo ministarstvo ujediniti i nekoliko dosadašnjih Vladinih ureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kao jedan od prvih postupaka koji će se uvesti najavila je otvaranje telefona na kojem će građani moći doznati o tome kako ostvariti svoja prava.

"Dosad sam primila na tisuće poziva jer se ljudi žele informirati o pravima koja misle da su trebali ostvariti", rekla je Jadranka Kosor dodajući da će o svojim daljnjim postupcima izvijestiti javnost poslije Nove godine.

Uvrštavanjem međugeneracijske solidarnosti u naziv Ministarstva željelo se, istaknula je, pokazati da dvije velike skupine - umirovljenici i mladež - nisu suprotstavljene strane, kao što se to često znalo prikazati pri donošenju državnog proračuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara