Kosor s djecom hrvatskih branitelja na projekciji filma

ZA DJECU hrvatskih branitelja i djecu iz zagrebačkog Doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici danas je, kao dar, prikazan animirani film "The Polar Express" u organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Ta posebna projekcija božićni je dar distributera "Intercom Isse" i kina "Broadway Tkalča" za više od 450-ero djece, a karte su dobile udruge hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor rekla je prije projekcije da je Ministarstvo pripremilo i prigodne darove uoči blagdana Svetog Nikole te božićnih blagdana.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o izostavljanju nekih kategorija iz Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, primjerice vatrogasaca, Jadranka Kosor je rekla da je taj zakon usklađen s koordinacijom udruga iz Domovinskog rata i udovica ratnih vojnih invalida i da je dobio potporu u Hrvatskome saboru, a počet će se primjenjivati 1. siječnja 2005.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara