Legiji optužnica za paljenje najveće diskoteke u Vojvodini

MILORAD ULEMEK LEGIJA, vodeći srpski gangster i vođa "Zemunskog klana", prvooptuženi za ubojstvo predsjednika srpske Vlade Zorana Đionđića, uskoro će primiti optužnicu za palež najveće i najraskošnije diskoteke u Vojvodini.

Diskoteka "Tvrđava" u Kuli izgorjela je do temelja kad je Legija sa jatacima iz "Crvenih beretki" došao proslaviti desetu godišnjicu njihove ratne i kriminalne postrojbe 4. svibnja 2001.

Raspištoljeni i raskalašeni Legija&co pucali su tada po TV i glazbenim uređajima, zbog čega je nastao kratki spoj, koji je uzrokovao veliki požar i štetu od 250 tisuća eura.

Na Specijalnom sudu za organizirani kriminal Legija je objasnio da je tu večer malo popio jer su ga ponijele uspomene na ratni put i burne događaje koje je preživio pa mu se pripucalo po tv aparatu i šanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada se ništa nije dogodilo, ali su sat vremena kasnije boce sa pićem jedna po jedna počele pucati. Planula je vatra i diskoteka se zapalila" - dočarao je uzroke vatrene stihije siledžija, prodavajući priče o nadnaravnom i čudesnom uzroku požara.

Legija je pucao u televizor u trenutku kada je na televiziji emitirano  da su u Francuskoj uhapšeni Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, sa još nekoliko članova "zemunskog klana", pa je iznerviran "padom" drugara cijeli spremnik isparaznio u ekran TV uređaja.

Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara