Letterman priznao da je bio ucijenjen na 2 milijuna dolara zbog seksualnih odnosa sa zaposlenicama

Letterman priznao da je bio ucijenjen na 2 milijuna dolara zbog seksualnih odnosa sa zaposlenicama

Tekst: N.Š.
Foto: AFP

JEDAN od najpopularnijih američkih televizijskih voditelja David Letterman priznao je na snimanju svog showa da je održavao seksualne odnose sa zaposlenicima svoje emisije te je zbog toga bio ucijenjen za 2 milijuna dolara.

Slavni voditelj ispričao je kako mu je prije tri tjedna došao paket od nepoznate osobe. Anonimna osoba tvrdila je da zna sve o njegovim seksualnim odnosima s ženama koje su radile u njegovoj emisiji "Late Show" i zaprijetila je da će sve otkriti u scenariju koji piše ukoliko ne dobije 2 milijuna dolara za šutnju.

Publika mislila da je riječ o šali

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letterman je sve odmah prijavio policiji koja je s njim dogovorila kako će uloviti ucjenjivača. Voditelj je ugovorio susret s njim i dao mu lažni ček te je policija uhvatila počinitelja. Radi se o 51-godišnjem Robertu Haldermanu, zaposleniku konkurentske emisije "48 Hours".

Publika u njegovom studiju isprva je mislila da je riječ o šali, jer je Letterman poznat po svojem humoru. No voditelj je imao ozbiljan izraz lica i rekao je da je upravo svjedočio o cijelom slučaju pred porotom u New Yorku i priznao svoje seksualne afere. 

David Letterman oženio se prošle godine s Reginom Lasko s kojom ima sina. Policija je 2005. otkrila da je ličilac koji je radio na Lettermanovoj kući planirao oteti njegova sina i tražiti otkupninu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara