Lijanovići: Nema prodaje Todoriću

"U SUBOTU, 21. lipnja je uistinu sletio helikopter ispred zgrade naše tvrtke, ali njime nije došao Ivica Todorić, već Faruk Širbegović, predsjednik Unije poslodavaca BiH", stoji u izjavi Tene Nagulov, voditeljice Ureda za odnose s javnošću tvrtke Lijanovići, koja je demantirala vijest objavljenu na ABCportalu.info o prodaji te tvrtke Ivici Todoriću.

Naime, objašnjava Nagulov, nesporazum je nastao s obzirom da se taj dan u Širokom Brijegu održavala sjednica Unije poslodavaca, a domaćin je bio potpredsjednik Unije, Jerko Ivanković Lijanović.

ABCportal.info donio je vijest kako je Ivica Todorić prije nekoliko dana u tajnosti helikopterom stigao na Visoku Glavicu kod Širokog Brijega, gdje se nalazi i sjedište tvrtke "Lijanovići" d.o.o. Široki Brijeg. Prema ABC-u tom je prilikom i postignut dogovor o suradnji, odnosno skorašnjoj kupnji ove tvrtke od strane samog Todorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naglašavamo kako društvo Lijanovići njeguje dobre odnose s Agrokorom i podržava njihove investicije u BiH. No, o prodaji naše tvrtke nema riječi", zaključuje se u demantiju tvrtke Lijanović.

I.Ć.
Foto: Lijanovići

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara