Liječnici se bore za živote dviju djevojčica i majke, teško stradalih u prometnoj nesreći u Gredima

ZAGREBAČKI liječnici bore se za živote dviju djevojčica i njihove majke, koje su stradale jutros u prometnoj nesreći u mjestu Gredima kod Varaždina i koje su večeras prevezene u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, te na KBC Rebro, nakon obrade u Općoj bolnici u Varaždinu.

Obje su djevojčice u komi - imaju nagnječenja mozga opasna po život te niz lomova koji nas sada manje zabrinjavaju, kazao je večeras Hini liječnik Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici prim. dr. Branko Javorović.

Mlađa, Laura (16 mjeseci), otpremljena je na neurološku operaciju, nakon što su joj liječnici u Varaždinu izvadili slezenu da bi smanjili krvarenje.

Starija, Vana (2,5 godine), prethodno je također imala složenu operaciju.

Majka djevojčica J.M. dovezena je večeras na KBC Rebro u Zagrebu i oko 20,30 sati nalazila se u dvorani za operacije neurokirurškog odjela.

Na majku J.M. i njezine dvije kćeri od jedne i pol i dvije i pol godine, koje su hodale uz rub kolnika u mjestu Gredima, jutros oko 7,50 sati naletio je osobnim automobilom devetnaestogodišni vozač, te ih teško ozlijedio. Policija ističe kako je vozač vozio prebrzo, u zavoju je prešao na suprotni kolnički trak te naletio na pješakinju s djecom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara