Liječnici se bore za živote dviju djevojčica i majke, teško stradalih u prometnoj nesreći u Gredima

ZAGREBAČKI liječnici bore se za živote dviju djevojčica i njihove majke, koje su stradale jutros u prometnoj nesreći u mjestu Gredima kod Varaždina i koje su večeras prevezene u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, te na KBC Rebro, nakon obrade u Općoj bolnici u Varaždinu.

Obje su djevojčice u komi - imaju nagnječenja mozga opasna po život te niz lomova koji nas sada manje zabrinjavaju, kazao je večeras Hini liječnik Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici prim. dr. Branko Javorović.

Mlađa, Laura (16 mjeseci), otpremljena je na neurološku operaciju, nakon što su joj liječnici u Varaždinu izvadili slezenu da bi smanjili krvarenje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Starija, Vana (2,5 godine), prethodno je također imala složenu operaciju.

Majka djevojčica J.M. dovezena je večeras na KBC Rebro u Zagrebu i oko 20,30 sati nalazila se u dvorani za operacije neurokirurškog odjela.

Na majku J.M. i njezine dvije kćeri od jedne i pol i dvije i pol godine, koje su hodale uz rub kolnika u mjestu Gredima, jutros oko 7,50 sati naletio je osobnim automobilom devetnaestogodišni vozač, te ih teško ozlijedio. Policija ističe kako je vozač vozio prebrzo, u zavoju je prešao na suprotni kolnički trak te naletio na pješakinju s djecom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara