Ljubo Jurčić: Polančecovo uhićenje bit će šok za njegove prijatelje i kolege u Podravki

Ljubo Jurčić: Polančecovo uhićenje bit će šok za njegove prijatelje i kolege u Podravki

Tekst: P.Vidov
Foto: Nikola Wolf / Cropix

LJUBO JURČIĆ je za uhićenje Damira Polančeca, kako kaže, saznao iz medija pa same okolnosti uhićenja nije mogao komentirati. Šef Podravkina Nadzornog odbora kaže da s istražiteljima koji "kopaju" po aferi Spice nije razgovarao još od Nove godine te dodaje kako Polančecovo uhićenje na poslovanje firme neće imati nikakvog utjecaja, ali bi se moglo odraziti na moral.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što znam o uhićenju Damira Polančeca su javne informacije. Istražitelji sa mnom nisu komunicirali još od Nove godine. Kada sam došao na Nadzorni odbor, mi smo imali dogovore o tim rizičnim i štetnim transakcijama te je angažiran odvjetnik koji surađuje s istražiteljima i bavi se svim pravnim reperkusijama", rekao je za Index šef Podravkina Nadzornog odbora Ljubo Jurčić.

"Samo uhićenje na Podravku neće imati nikakvog materijalnog utjecaja. Mi smo sve rizične transakcije pokrili i imamo stabilno financijsko poslovanje za idućih godinu dana. Jedini utjecaj će biti taj što Polančec ima dosta kolega, prijatelja i poznanika u Podravci iz doba dok je rukovodio firmom pa će njegovo uhićenje sigurno narušiti atmosferu. Ali vjerujem da će se to u velikoj mjeri ukloniti idućih dana kroz komunikaciju s Upravom i Nadzornim odborom", kaže Jurčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara