Ljubomorna kineskinja izrezala trbuh trudnice kako bi joj uzela dijete

Tekst: I.Ka.
Foto: Arhiva

RASTROJENA 27-godišnja žena iz Hong Konga optužena je za ubojstvo i teški napad na trudnicu. Leung Sin-ting optužena je za ubojstvo djeteta i nanošenje teških ozljeda ženi napravivši joj rupu u trbuhu kako bi izvadila nerođeno dijete, izvještavaju kineski mediji.

Optužena je pozvala ženu koja je bila u osmom mjesecu trudnoće u svoj stan nakon što su se upoznale preko jedne web stranice koja je posvećenoj brizi za djecu. Nakon što je došla kod Leung u posjet ova ju je zaskočila i počela daviti kabelom dok se nije onesvijestila. Nakon toga izrezala joj je rupu u abdomenu da bi izvadila dijete.

Napadnuta je preživjela, ali dijete koje je Leung pokušala izvaditi umrlo je šest mjeseci nakon toga zbog teške povrede mozga i poremećenih tjelesnih funkcija. Razlog zbog kojeg je Leung napala trudnicu je ljubomora. Ona je htjela uzeti joj dijete i zadržati ga za sebe.

Leung je imala dva pobačaja 2003. i 2008. godine te se pretvarala kako je trudna noseći jastuk ispod odjeće. Čak je uvjerila i svog supruga kako je u drugom stanju te je nabavila liječniku potvrdu kako je u drugom stanju. Određivanje kazne odlučeno je za 27. listopada kako bi tužitelji imali dovoljno vremena da ustanove koliko je opasna za društvo i je li Leung mjesto u mentalnoj ustanovi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara