Lučić ponudio nagradu za informaciju o kradljivcu snimke

MILAN LUČIĆ, muškarac s nedavno otkrivene vruće snimke Severine, ponudio je novčanu nagradu neodređenog iznosa za informaciju koja će pomoći u otkrivanju osobe koja je ukrala i plasirala snimku u javnost, javlja Jutarnji list.

Lučić je preko svoje odvjetnice Vesne Alaburić dao izjavu za Jutarnji list, u kojoj predlaže policiji da raspiše novčanu nagradu za informacija koja bi pomogla pri otkrivanju kradljivca sporne snimke.

"Nije neuobičajeno da se informacije važne za otkrivanje počinitelja kaznenih djela pribave raspisivanjem nagrade. Predlažem našoj policiji da to učini u ovom slučaju i raspiše nagradu za davatelja informacije koja će pomoći otkrivanju onoga tko je snimku ukrao  i plasirao u javnost. Kako se radi o povredi moje privatnosti, mojih osobnih prava, ja sam spreman tu nagradu isplatiti u cijelosti. Ovoga trenutka ne razmišljam o pokretanju sudskog postupka radi zaštite svojih prava." - stoji u Lučićevoj izjavi.

"Mnogi su povrijeđeni. I oni do kojih je meni najviše stalo. Zbog toga mi je iskreno žao." - zaključio je hercegovački poduzetnik, bivši Severinin ljubavnik.

Milan Lučić je poduzetnik iz Ljubuškog, vlasnik tvrtke Hermes i suvlasnik Euroherc osiguranja, direktor i vlasnik naftne tvrtke Auro te bivši vlasnik Auro-banke, koju je preuzela Hypo banka.

(Izvor fotografije: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara