lučin: "ne znam gdje je gotovina, ali to ne zna ni carla del ponte"

"Ne znam gdje je general Ante Gotovina, ali to ne zna ni haaška tužiteljica Carla del Ponte", izjavio je danas ministar unutarnjih poslova Šime Lučin, odgovarajući na novinarsko pitanje, na kraju seminara o odnosima Vlade s javnošću. L

Na dvodnevnom seminaru, održanom na Plitvičkim jezerima, sudjelovalo je 50-tak najviših policijskih dužnosnika, među kojima svi policijskih načelnici, te 20-tak novinara iz većine hrvatskih medija.

Na novinarsko pitanje da komentira tezu kako premijer Ivica Račan prije izbora neće Haaškom sudu izručiti optuženika Antu Gotovinu, niti će reći gdje se on skriva, ministar Lučin rekao je da "za policiju ni jedan slučaj, pa ni 'slučaj Gotovina', nije izborni ni predizborni slučaj".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam gdje je general Gotovina, ali to ne zna ni haaška tužiteljica Carla del Ponte", rekao je ministar unutarnjih poslova Lučin.

"Prema nekim indicijama i ja bih mogao nagađati gdje je Gotovina, ali za razliku od Carle del Ponte, koja samo nagađa gdje je Gotovina, ja to neću učiniti", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara