Magma slavi 20 godina

Tekst: R.I.
Foto: Magma

MAGMA d.d., vodeća neprehrambena maloprodajna tvrtka u regiji, na današnji dan slavi 20 godina postojanja. U povodu 20 godina tvrtke, u Magminom novoizgrađenom distributivnom centru u Jastrebarskom održana je centralna svečanost za poslovne partnere, predstavnike medija i zaposlenike na kojoj je predsjednik Uprave Goranko Fižulić održao prezentaciju pod nazivom "Magma - prvih 20 godina - avantura traje i dalje".

Predsjednik Uprave je u prezentaciji istaknuo ključne trenutke u razvoju tvrtke te je u predstojećem razdoblju najavio otvaranje novog koncepta Magma lifestyle trgovina. Gospodin Fižulić je ovom prilikom izjavio: "Magmin kratkoročni cilj - u uvjetima krize osigurati stabilno poslovanje - je ostvaren. Naš srednjoročni cilj nosi radni naziv Povratak u budućnost,  što znači da se želimo vratiti u vrijeme 2005. i 2006. i prihod koji su naše trgovine tada ostvarivale po metru kvadratnom. Dugoročni cilj Magme je daljnji rast i širenje na tržištima na kojima već poslujemo te ulaz na nova tržišta".

U sklopu svečanosti dodijeljene su nagrade za 60 radnika s najduljim stažem u Magmi - mnogi od tih radnika u tvrtki su od njenih početaka, a nekolicina njih čak dolazi iz obrta koji su bili u vlasništvu obitelji Preininger i Fižulić - obrta na kojima je Magma kao tvrtka nastala. Kao simbolika susreta tradicije i budućnosti Magme, na događanju su predstavljeni i Magmini budući zaposlenici - deset pripravnika s hrvatskih fakulteta koji će se tvrtki pridružiti 1. listopada 2009.

Obilježavanje Magminog rođendana nastavit će se do kraja godine i kroz Magmine trgovine.  Na sam dan proslave dvadesetog rođendana, 28. rujna 2009., tvrtka je odlučila nagraditi i najsretnije kupce: Svima koji 28. rujna 2009. slave 20. rođendan (dakle, rođeni su 28. rujna 1989., kao i Magma), tvrtka daruje 1.000,00 kuna na Magma darovnoj kartici. Kartica se može podići samo danas - u ponedjeljak 28. rujna, a može se iskoristiti u svim Magminim trgovinama tijekom idućih, sljedećih 6 mjeseci. Kupcima koji su rođeni 28. rujna bilo koje druge godine tvrtka daruje 20 posto popusta na bilo koje artikle koje taj dan odaberu u Magminim trgovinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara