Makaranin preglasno slušao Thompsona pa dobio batina od specijalaca

Makaranin preglasno slušao Thompsona pa dobio batina od specijalaca

ZBOG preglasnog slušanja Thompsonovih pjesama, jedan je Makaranin u nedjelju navečer dobio batine od specijalaca. Policija navodi kako se opirao uhićenju i udarao policijske službenike pa su oni morali reagirati.

Do incidenta je došlo nakon koncerta kojeg je 3. kolovoza Marko Perković Thompson održao u Makarskoj. Robert Mrkušić i njegovo društvo su po završetku koncerta nastavili slušati Thompsonove pjesme u svom stanu. Policija navodi kako su ih susjedi više puta pozivali na intervenciju zbog buke.

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, Marina Kraljević-Gudelj, navodi kako je policija prije incidenta intervenirala čak dva puta te kako je, prilikom trećeg policijskog dolaska 33-godišnji Mrkušić počeo vrijeđati i naguravati policijske službenike, jednog od policajaca je udario šakom u glavu, a kad je policajac pao na pod, onda ga je Mrkušić počeo cipelariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mrkušić ima drugu priču - tvrdi kako su ga policajci iz stana izvukli vukući ga niz stepenice, dok je glavom udarao o rukohvat. Kad su ga srušili na pod, tvrdi Mrkušić, onda su mu udarali glavom o tlo, pri čemu su mu slomili nos i jagodičnu kost. I Mrkušićev brat i prijatelji tvrde da su od specijalaca dobili batine.

Policija pak navodi kako je intervencija bila potrebna jer se Mrkušić žestoko opirao uhićenju. Dodaju i kako su mladići već od ranije poznati policiji.

I.M.
Foto: Josip Šarić (HR Foto)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara