Makarska: Teretnim vozilom nasrnuo na policiju

DJELATNICI makarske policije podnijeli su kaznenu prijavu protiv A.Č. (1963.) iz Baške Vode zbog napada na službenu osobu, te su ga priveli istražnom sucu koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u splitskoj policiji.

Dok su policajci jučer pomagali djelatnicima poduzeća ´Županijske ceste´ u Gundulićevoj ulici u Makarskoj, A. Č. je svojim teretnim vozilom pokušao zaustaviti radove.

Kako je rečeno, prilikom postavljanja zaštitnih betonskih blokova s prilaznog puta na kolnik te ulice, A.Č. navodni vlasnik zemljišta, na kojem su se trebali obaviti radovi, želio je spriječiti njihovo izvođenje.

U toj namjeri on je svojim teretnim vozilom marke ´stayer´ jurnuo prema dvanaestorici policajaca koji su se nalazili raspoređeni u kordonu.

Uspio je proći vozilom oko tri metra kroz kordon, pri čemu se većina policajaca morala izmaknuti u stranu kako bi izbjegli nalet vozila, a jedan se od njih uspio rukama uhvatiti za prednji branik vozila ostavši na taj način neozlijeđen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara