Maloljetnik iz Srbije se ugušio povraćajući rakiju i pivo

GORAN ĐOKOVIĆ iz Titela u Srbiji, umro je od posljedica gušenja nakon što je s prijateljima ispijao rakiju i pivo. Tragedija se dogodila u subotu navečer, a 15-godišnji dječak danas je pokopan na groblju u Titelu, prenosi Blic.

"Sine ustani, probudi se", vikao je u očaju njegov otac Mića Đoković. Te je tragične večeri dječak s prijateljima slavio ispijajući rakiju i pivo.

"Nešto su slavili. Pili su rakiju, a bilo je i piva. Kako sam čula od Goranove majke, u jednom trenutku se zagrcnuo i počeo je kašljati. Njegovi prijatelji su u prvom trenutku pomislili kako se šali, ali kada su shvatili da ne može disati, pozvali su njegovog oca koji ga je odvezao u Dom zdravlja u Titelu, a od tamo je hitno upućen u Novi Sad, ali je umro na putu do bolnice", kazala je jedna ožalošćena susjeda.

Nestašan, ali odgovoran

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je nestašan. Nije volio školu i poslije završenog osmog razreda nije htio nastaviti školovanje, ali je bio dobar dječak i dobar sin. Uvijek je pomagao ocu i majci te se za svoje godine ponašao vrlo zrelo i odgovorno", nadovezao se jedan od mještana.

Obdukcijom, koja je provedena na novosadskom Institutu za sudsku medicinu, utvrđeno je kako se nesretni dječak ugušio od povraćanja u pijanom stanju.

K.S.
Foto: Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara